tirsdag 15. mai 2012

Jobbe med Stortingsgruppa?Er du ung, politisk engasjert og med litt ambisjoner?

Da har jeg et tips til deg!
Du kan nå søke sommerjobb i Arbeiderpartiet og jobbe med Stortingsgruppa i sommer. En unik mulighet. Håper flere fra Sør-Trøndelag kan være interessert i en så spennende og lærerik sommerjobb.


Jeg har sakset teksten ut fra www.arbeiderpartiet.no

Du vil bistå stortingsrepresentantene i deres arbeid, og vil på den måten bygge deg et unikt nettverk. Du må ha lyst til å utgjøre en forskjell ved å utarbeide politiske initiativ som skaper interesse hos presse og media. Vi forutsetter at du har svært gode formidlingsevner både muntlig og skriftlig, og at du kan trives i en servicerolle. Du må også ha analytisk kompetanse og evne til å forstå det politiske landskapet.
Vi kan tilby deg oppfølging av en mentor og hyggelige (og noen ganger krevende) kollegaer. Miljøet kan i perioder være intenst, så du må like å produsere under tidspress.
Vi trenger traineer i sommer fra ca 10. juni til ca 31. august.
Søknadsfristen er umiddelbart, og seinest 23. mai.
Send en skriftlig søknad hvor du begrunner hvorfor vi bør velge deg, og legg ved en oppdatert CV med karakterutskrift fra siste studiested. Send søknaden til ann-cathrin.becken@stortinget.no.
Kontaktperson for stillingen er personal- og administrasjonssjef Ann-Cathrin Becken, tlf. 23 31 33 18.Håper å kunne lese om en ung trønder som har fått sommerjobb i partiet. Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar