tirsdag 31. januar 2012

Oslotur

Torsdag 26. - søndag 29. Januar besøkte kjæresten og jeg hovedstaden.


Dagen hadde kommet for en lenge planlagt Oslotur. Vi kjørte opp til Berkåk stasjon for å ta nattoget til Oslo. Har aldri vært ute for så dårlig vær i nabokommunen. Vi kom oss med toget og var i Oslo ca. 07 på torsdag. Dagen startet med frokost i Stortingskantina og besøk på bestefars kontor i Næringskomiteen. Alltid hyggelig å besøke Arbeiderpartiets fraksjon i Næringskomiteen. Terje Aasland, Else-May Botten med flere skryter av en flink bestefar og det er gøy å høre. Selv blir han litt rød i toppen:)


Fikk til og med håndhilst på en av mine favoritter, Martin Kolberg. Det var gøy det!

Slottsparken var fantastisk flott, nesten litt "tre nøtter til askepott" aktig.

Torsdags ettermiddag hadde vi et spennende møte hos Jens P. Heyerdahl d.y. Etterkrigstidens største industribygger, gjennom å være direktør for Orkla. Et hyggelig møte jeg satte stor pris på. Jens P. Heyerdahl var en av våre gjester under Miljøkonferansen 2012 i Gammelgruva 30. Januar.

Torsdags kveld ble avsluttet i Valhall arena med Dream Theater på scenen. Et fantastisk show og en ny opplevelse for min del. Disse gutta har virkelig kontroll på alt fra gitarstrenger til stemmebånd!


På fredag besøkte vi AUFs hovedkontor på Youngstorget. Trivelig å hilse på Eskil Pedersen og Bård Flårønning igjen. Eskil deltok også på vår Miljøkonferanse.

Resten av helga har vi bare slappet av og sett oss om i hovedstaden. :)


- Ellen Haugen Bergsrønning -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar