mandag 23. juli 2012

22. Juli - Ett år etter.I går var det ett år siden det utenkelige rammet Norge. Uskyldige mennesker ble drept på grunn av en manns forferdelige handlinger. I regjeringskvartalet og på Utøya ble den verden vi kjenner plutselig til en helt annen, en rå og kald virkelighet viste sitt ansikt. Vi forstår fortsatt ikke...

Det var helt fantastisk å høre Jens Stoltenberg i tiden etter 22. Juli 2011. Hans ord om at vi skal møte terroren med mer åpenhet og mer demokrati var den beste måten å samle Norge på i sorgen. Det norske folk viste solidaritet, samhold og styrke i den uendelige sorgen.

I går holdt vi minnemarkeringer rundt om i hele landet. Her i Meldal tok AUF initiativ til en markering ved Bergmannen slik som i 2011. Mange mennesker møtte og vi fikk en fin og verdig markering med appell av bestefar og Stortingsrepresentant Arne L. Haugen. Irene og Ove Snuruås sang og spilte "Mitt lille land" og "til Ungdommen". Irenes nydelige stemme satte en fin stemning på markeringen i regnet. Vi glemmer aldri <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar