tirsdag 28. august 2012

Kick Off med Trondheim AP.På torsdag arrangerte Trondheim Arbeiderparti Kick Off på Kvilhaugen Gård.
Valgkampen er i gang og partiet både i Trondheim og resten av Sør-Trøndelag gleder seg til debatter, husbesøk, roseutdeling, samlinger og til å stå på stand.

 Rita Ottervik og Geir Waage holdt en flott innledning om deres arbeid i Trondheim. Trondheim er en by i vekst og utvikling. Det som har vært viktig for Trondheim AP de siste åra er oppgradering og bygging av barnehager. Oppussing av skolebygg er i full gang og i løpet av de siste tiden har Trondheim kommune brukt 1mill. hver dag til oppgradering av skolebygg. Rita Ottervik fortalte om deres arbeid for barn og unge med stor entusiasme og pekte på skolesattsninga som det viktigste for Trondheim kommune i årene fram over.Eskil Pedersen og Raymond Johansen gjestet også arrangementet. Raymond Johansen innledet om hvilke utfordringer og muligheter en ser på landsbasis inn mot stortingsvalget i september neste år. For første gang kan vi få en regjering med et parti som står til høyre for Høyre.
Den viktigste jobben vi har nå inn mot valget er å fortelle hvilken ideologi vi bygger vår politikk på, hva vi så langt har gjort i regjering og hva vi tenker å gjøre videre. Vi holder stø kurs og jobber for et bedre Norge og en bedre verden hver dag.
Eskil Pedersen holdt som vanlig et godt innlegg, denne gang om ungt engasjement, pågangsmot og det å fokusere på egen politikk. Eskil er alltid så positiv og engasjerer ung som gammel. Alle som deltok på arrangementet tror jeg gikk hjem med en plan om hva en selv kan bidra med og enda mer tro på at vi skal klare å vinne valget til Stortinget på nytt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar